Фирма за транспортни услуги и преместване на извънгабаритни товари - най голямото разнообразие на камион с кран (автокран) и други товароподемни камиони.

Услуги с кран. Услуги с камион с кран

Home / Камион с Кран / Услуги с кран. Услуги с камион с кран

Услуги с кран. Услуги с камион с кран

Мит 2007 предлага пълна гама професионални услуги, взаимосвързани с услугите с кран и преместването на извънгабаритни товари. Нашата фирма изпълнява всички разновидности на услугите с кран и услуги с автокран. Мит 2007 е с десет годишен опит в услугите с кранове.

Предоставяме висококачествени услуги с камион с кран за София на изгодни цени. Крановете и автокрановете с които разполагаме се обслужват правилно и гарантират прецизно изпълнение, съобразено с изискванията. С помощта на високо квалифицираните ни специалисти, компанията ни се класифицира с огромно доверчивост сред корпоративните ни клиенти. Развиваме се светкавично и ползотворно, като заемаме водещи позиции в нашия бранш.

С многогодишния си опит и богатата гама от специализирани кранове, ние изпълняваме всяка поставена ни задача. Задачата ни е всеки, които се е възползвал от нашите услуги да остане доволен и да ни препоръча на своите партньори.

ТКакви услуги предлагаме?

Мит 2007 е една от затвърдените фирми в бранша на услугите с кран, автокран и пътна помощ. Ние сме квалифицирана и сигурна фирма, предлагаща услуги, взаимосвързани с кранове. Фирмата ни предоставя коректни и сигурни услуги, отличаващи се с широко ниво на сигурност и професионализъм.

Нашият автопарк е снабден с машини, гарантиращи светкавичното реагиране на нашия персонал. Разполагаме с необходимия опит и компетентност, нужни ни за работата с кранове и автокранове. Ние притежаваме личен автопарк с различни машини за изпълняването на услуги с кран. Автопаркът ни се подпомага от обучени професионалисти.

Фирмата ни изпълнява коректно всички технически изисквания при осъществяването на услуги с кран.

транспортни услуги

...................................