Фирма за транспортни услуги и преместване на извънгабаритни товари - най голямото разнообразие на камион с кран (автокран) и други товароподемни камиони.

Транспортни Услуги с Автокран

Home / Камион с Кран / Транспортни Услуги с Автокран

Транспортни Услуги с Автокран

Много често се налага да ползваме услугите на фирми, отдаващи автокранове под наем.
В такива случаи имаме нужда от професионалисти в областта. Това са хората, които отговарят за правилното закачане и укрепване на товара. Те са специалистите, които трябва да изберат правилната съвкупност от въжета или вериги, начина на закачане, да обезопасят района на повдигането, да направляват краниста при повдигане и спускане на товара. Ние от Мит 2007 сме обучени и квалифицирани за тази дейност. Разполагаме с нужните съоръжения и съответните сертификати. Притежаваме уникални кранове, които се монтират върху бордовите камиони, снабдени с 14, 15 или 18 метрови стрели. Предлагаме услуги с автокран, транспортни услуги, автокранове под наем, транспортиране на металообработващи машини, строителна механизация и извън габаритни товари.

При изпълняването на услуги с автокран фирмата предоставя на клиентите си качество, безопасност, изпълнение на зададените цели, гъвкавост в действията при изменение на желанията, професионализъм, коректност и взаимно разбирателство. В областта си на дейност Мит 2007 доказва своя професионализъм, коректното изпълнение и безопасност на труд като непрекъснато се развива и усъвършенства.

Нашият екип може да предложи разнообразни услуги и решения за транспортиране на товари в рамките на град София, Гърция,  Румъния, Сърбия или Македония.

транспортни услуги

...................................