Фирма за транспортни услуги и преместване на извънгабаритни товари - най голямото разнообразие на камион с кран (автокран) и други товароподемни камиони.

Услуги с автокран – изисквания и спецификации

Home / Камион с Кран / Услуги с автокран – изисквания и спецификации

Услуги с автокран – изисквания и спецификации

При работата с автокрана е нужно оператора на крана да притежава свидетелство за завършен курс. Задължението, което поема водача на автокрана е пряко обвързана с безопасността на хората, които работят заедно с него. Ежедневните инструктажи са от много голямо значение при услугите с автокранове. По такъв начин интелектуалните способности на водача на автокрана се повишава все повече и повече.

Управителят на предприятието е задължен да купи ревизионна книга веднага след като се сдобие с автокрана. В нея се записват забележките на контролните органи на трудовото законодателство. Прави се заверка от контролните органи и в случай на оглед от контролните органи книгата се връчва от управителя. В случай, че предприятието няма на разположение такава книга, глобата която трябва да заплати е в много голям размер. Ревизионната книга е необходимо да се пази във хранилището на предприятието, тя е неразделна част от камиона на които е монтиран автокрана. Това са главните изисквания при извършването на услуги с автокран.

След като някое предприятие или частно лице изпитва необходимост от услугите с автокран е нужно само да намери в Интернет такава услуга. Подобни услуги се предлагат само от специализирани фирми, които имат на разположение професионална техника (камион с кран, автокран).

Те биха могли да ви предложат богат набор от услуги, обвързани с много видове автокранове. За да възползвате от услуги с автокран е препоръчително да си направите списък с такива и да изясните какво точно ще пренасяте. Автокрановете са няколко типа, това се влияе от товароподемността на крана. Най-малката товароподемност, която може да поеме автокрана в два тона, а най-високата сто тона. Подборът, които трябва да осъществите за повдигане на товара зависи напълно от товароносимостта на камиона.

Цената за тази услуга се определя от разстоянието, товароносимостта на товара и трудността на извършваната дейност. Подборът, които трябва да извършите за повдигането на товара се определя главно от товароподемността на камиона.

 

 

транспортни услуги

gsm suplement furniture cleaning movers parfums architect news sports gsm key cleaning shortlets seo gsm аксесоари psiholog detski drehi bania зъботехническа лабораториямедицински центърmadam leticionkinderkleidungкозметика